Zásady ochrany osobných údajov

Skôr než prostredníctvom nášho webu (https://zuzanapilcikova.com) poskytnete akékoľvek osobné údaje, prečítajte si prosím nasledujúce informácie:

Prevádzkovateľ

Prevádzkovateľom je v súlade s NOVÝ ZÁKON O OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV 18/ 2018 Z.z. spoločnosť Alpha Digital Marketing LLC,  so sídlom Office 10, First Floor, Sharjah Media City, Sharjah, SAE

Aké osobné údaje získavame a prečo ich zbierame

Zhromažďujeme informácie výlučne s jasne a jednoznačne vymedzeným účelom.

Komentáre

Keď návštevníci webu zanechavajú na stránke komentáre, zbierame údaje, ktoré sú zobrazené vo formulári komentára a taktiež IP adresu používateľov a user-agent prehliadača z dôvodu ochrany proti spamu.

Anonymizovaný reťazec vytvorený z vašej e-mailovej adresy (nazývaný aj hash) môže byť poskytnutý službe Gravatar pre overenie, či ju používate. Zásady ochrany osobných údajov služby Gravatar nájdete na: https://automattic.com/privacy/. Po schválení vášho komentára bude vaša profilová fotografia verejne zobrazená spolu s obsahom vášho komentára.

Multimédiá

Pri nahrávaní obrázkov na webovú stránku by ste sa mali vyhnúť nahrávaniu obrázkov s EXIF GPS údajmi o polohe. Návštevníci webu môžu stiahnuť a zobraziť akékoľvek údaje o polohe z obrázkov.

Súbory cookies

Ak pridáte komentár na našej stránke, môžete súhlasiť s uložením vášho mena, e-mailovej adresy a webovej stránky do súborov cookies. Je to pre vaše pohodlie, aby ste nemuseli opätovne vypĺňať vaše údaje znovu pri pridávaní ďalšieho komentára. Tieto súbory cookies sú platné jeden rok.

Ak máte na našej webovej stránke účet a prihlásite sa, uložíme dočasné súbory cookies na určenie toho, či váš prehliadač akceptuje súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a sú zrušené pri zatvorení prehliadača.

Pri prihlásení nastavíme niekoľko súborov cookies, aby sme uložili vaše prihlasovacie údaje a nastavenia zobrazenia. Prihlasovacie cookies sú platné dva dni a nastavenia zobrazenia jeden rok. Ak zvolíte možnosť “zapamätať”, vaše prihlásenie bude platné dva týždne. Pri odhlásení sa z vášho účtu sú súbory cookies odstránené.

Pri úprave alebo publikovaní článku budú vo vašom prehliadači uložené dodatočné súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a odkazujú iba na ID článku, ktorý ste upravovali. Súbory sú platné 1 deň.

Vložený obsah z iných webových stránok

Články na tejto webovej stránke môžu obsahovať vložený obsah (napr. videá, obrázky, články a podobne). Vložený obsah z iných stránok sa chová rovnako, akoby návštevník navštívil inú webovú stránku.

Tieto webové stránky môžu o vás zbierať osobné údaje, používať súbory cookies, vkladať treťo-stranné sledovanie a monitorovať vašu interakciu s vloženým obsahom, včetne sledovania vašej interakcie s vloženým obsahom, ak na danej webovej stránke máte účet a ste prihlásený.

Ako používame zhromažďované informácie

Informácie zhromažďujeme na čo najlepšie identifikovanie našej cieľovej skupiny s účelom upravovať našu ponuku podľa dopytu a čo najlepšieho priameho prezentovania našich produktov.

Ako dlho uchovávame vaše údaje

Pri pridávaní komentára, komentár a jeho metaúdaje sú uchovávané oddelene. Vďaka tomu vieme automaticky rozpoznať a schváliť akékoľvek súvisiace komentáre bez toho, aby museli byť podržané na moderáciu.

Pre používateľov, ktorí sa zaregistrujú na našich webových stránkach, ukladáme aj osobné údaje, ktoré poskytujú, do ich užívateľského profilu. Všetci používatelia môžu kedykoľvek zobraziť, upraviť alebo odstrániť svoje osobné údaje (okrem zmeny používateľského). Správcovia webových stránok tiež môžu zobraziť a upraviť tieto informácie.

Aké práva máte nad svojimi údajmi

Ak na tejto webovej stránke máte účet, alebo ste tu pridali komentár, môžete požiadať o export vašich osobných údajov, ktoré o vás ukladáme, včetne údajov, ktoré ste nám poskytli. Môžete tak isto požiadať o vymazanie osobných údajov. To sa ale netýka údajov, ktoré o vás musíme uchovávať z administratívnych, právnych alebo bezpečnostných dôvodov.

Kam posielame vaše údaje

Komentáre návštevníkov môžu byť kontrolované prostredníctvom automatizovanej služby na detekciu spamu.

Sprostredkovatelia

Prevádzkovateľ oznamuje týmto dotknutej osobe, že v súlade s ust. §15 ods. 1 písm. e) bod 3 a bod 4 zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov, pri spracúvaní osobných údajov dotknutej osoby sa predpokladá, že jej osobné údaje budú poskytnuté a sprístupnené nasledujúcim sprostredkovateľom:

ActiveCampaign
Adresa: ActiveCampaign LLC, 1 N Dearborn, 5th Floor, Chicago, IL 60601, USA
Zásady ochrany osobných údajov ActiveCampaign nájdete tu: https://www.activecampaign.com/privacy-policy/

HubSpot
Adresa: HubSpot Inc., 25 First Street, 2nd Floor, Cambridge, MA 02141, USA
Zásady ochrany osobných údajov HubSpot nájdete tu: https://legal.hubspot.com/privacy-policy

YouCanBookMe
Adresa: Youcanbookme Ltd, Bedford I-Kan, 38 Mill St, Bedford MK40 3HD, Spojené Kráľovstvo
Zásady ochrany osobných údajov YouCanBookMe nájdete tu: https://youcanbook.me/privacy

DigiStore24
Adresa: Digistore24 GmbH, St.-Godehard-Straße 32, 31139 Hildesheim, Nemecko
Zásady ochrany osobných údajov DigiStore24 nájdete tu: https://www.digistore24.com/page/privacy

Google
Adresa: Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountainview, California 94043, USA
Zásady ochrany osobných údajov DigiStore24 nájdete tu: https://policies.google.com/privacy

Facebook
Adresa: Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Írsko
Zásady ochrany osobných údajov Facebook nájdete tu: https://de-de.facebook.com/policy.php

Twitter
Adresa: Twitter International Company, One Cumberland Place, Fenian Street, Dublin 2 D02 AX07, Írsko
Zásady ochrany osobných údajov Twitter nájdete tu: https://twitter.com/de/privacy

Instagram
Adresa: 1 Hacker Way, Menlo Park
Zásady ochrany osobných údajov Instagram nájdete tu: https://help.instagram.com/519522125107875

Intercom
Anschrift: Intercom Inc., 55 2nd Street, 4th Fl., San Francisco, CA 94105, USA
Zásady ochrany osobných údajov Intercom nájdete tu: https://www.intercom.com/de/terms-and-policies

Name.com
Adresa: 414 14th Street #200, Denver, Colorado 80202
Zásady ochrany osobných údajov Name.com nájdete tu: https://www.name.com/privacy-policy

The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp
Adresa: The Rocket Science Group LLC, 675 Ponce de Leon AVE NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308, USA
Zásady ochrany osobných údajov MailChimp nájdete tu: https://mailchimp.com/legal/privacy/

Manychat
Adresa: Manychat, 177 Favonio Rd, Portola Valley, CA 94028, USA
Zásady ochrany osobných údajov Facebook nájdete tu: https://manychat.com/privacy.html

Zásady používania Cookies

Spoločnosť Alpha Digital Marketing LLC používa cookies a podobné technológie na zlepšovanie svojich online služieb.

Ak navštívite naše webové stránky a zároveň máte v prehliadači povolené prijímanie cookies, považujeme to za súhlas s ich používaním a akceptovanie našich podmienok používania. Inštrukcie ako zmeniť nastavenia cookies nájdete v Nápovede alebo Pomoci každého prehliadača.

Čo sú cookies

Súbory cookie sú malé textové súbory obsahujúce názov navštívenej stránky, platnosť a preddefinovanú hodnotu. Ukladajú sa do priečinku vášho prehliadača. Pri opätovnej návšteve webovej stránky, ktorá súbor vytvorila, jej môžu byť prehliadačom znovu odoslané. Cookies, ktoré používame, nepoškodzujú váš počítač ani iné zariadenia používané na prehliadanie internetu.

Typy súborov cookies sú:

(a) súbory cookie relácie, ktoré sú dočasne uložené v počítači alebo zariadení počas relácie prehľadávania a po jej ukončení sa odstráni a

(b) trvalé súbory cookie, ktoré sa uchovávajú v počítači dlhší čas. Tieto trvalé súbory cookie môže užívateľ vymazať.

Aké cookies používame

  • Základné umožňujú používanie základných funkcií ako napríklad prihlásenie registrovaného používateľa. (Ak tieto cookies zakážete, nemôžeme garantovať plnú funkčnosť našich stránok).
  • Prevádzkové slúžia na analýzu správania návštevníka na webovej stránke a následne na zlepšovanie jej funkčnosti a vzhľadu. (Ak tieto cookies zakážete, nemôžeme garantovať plnú funkčnosť našich stránok).
  • Reklamné slúžia na optimalizáciu zobrazovanej reklamy vzhľadom na zvyklosti návštevníka a efektívnosť marketingovej komunikácie zadávateľov. (Ak tieto cookies zakážete, nemôžeme garantovať plnú funkčnosť našich stránok).
  • Cookies tretích strán vytvárajú a využívajú poskytovatelia služieb ako Google Analytics alebo Facebook. Tieto služby sú integrované do našich stránok, pretože ich považujeme za užitočné a plne bezpečné. Viac k Google Analytics:https://support.google.com/analytics/answer/2700409?hl=sk . Viac k Facebook:

Zmena nastavenia Cookies

Väčšina internetových prehliadačov je po inštalácii nastavená na automatické prijímanie súborov cookies. Inštrukcie na zmenu tohto nastavenia nájdete v Nápovede alebo Pomoci vášho prehliadača. Zakázanie cookies s veľkou pravdepodobnosťou negatívne ovplyvní funkčnosť navštevovaných webových stránok.

Informácia od Cookiebot
technické nastavenie spracovania cookies